Meer resultaten voor reizen naar sri lanka visum

reizen naar sri lanka visum
Visum Sri Lanka Backpacken in Azie.
Off the beaten track. Visum Sri Lanka. Meer Sri Lanka. Reisgids Sri Lanka. Bekijk nu ons Reisgids Sri Lanka ebook. Met maar liefst 77 pagina's' vol informatie over Sri Lanka vind je hier alles wat je nodig hebt voor je reis naar Sri Lanka.
Reisdocumenten en rijbewijs Sri Lanka Bekijk info ANWB.
Dit visum kost circa 80 enkele inreis, 4-5 werkdagen en is 3 maanden geldig. Een visum kan ook aangevraagd worden via de ANWB. Zie voor meer informatie anwb.nl/visum. Voor een tussenstop transit in een ander land op weg naar Sri Lanka: informeer bij het consulaat of consulaire afdeling van de ambassade of er voor dat land een transitvisum nodig is. Reizen met minderjarige kinderen.
Visum Sri Lanka Alle tips en info over het visum Azië-Expert.nl.
Reisinformatie Sri Lanka. Reizen in Sri Lanka. Vliegtickets Sri Lanka. Top 10 Azië. Azië Expert Search for: Het startpunt van jouw reis door Azië! Visum Sri Lanka. Wat heb je allemaal nodig voor jouw vakantie of reis naar Sri Lanka?
Visum Sri Lanka online aanvragen ETA, in het Nederlands.
Voor wie is een visum voor Sri Lanka verplicht? Sri Lanka kent een visumplicht, wat betekent dat u een visum nodig heeft om het land te mogen betreden. Nederlanders en Belgen die met toeristisch doel naar Sri Lanka reizen kunnen het e-visum voor Sri Lanka ETA aanvragen.
Visum Sri Lanka aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Visum Sri Lanka aanvragen. Handig en gemakkelijk je visum aanvragen via de ANWB. Ga je op vakantie naar het prachtige Sri Lanka?
Visum voor Sri Lanka 2018, online aanvragen REiSREPORT.
Mocht je uiteindelijk toch niet de mogelijkheid hebben gehad om een visum online aan te vragen, dan kan dat altijd nog ter plekke op het vliegveld. Op het Bandaranaike internationale vliegveld van Colombo is het ook mogelijk een visum on arrival te regelen. Dit kost je echter wel meer tijd, afhankelijk van de drukte op het vliegveld. SRI LANKA REISTIPS. Sri Lanka Reisaanbod. Ben je van plan om naar Sri Lanka te gaan? Bekijk dan zeker het Sri Lanka Reisaanbod. Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders.
Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka?
Voor het verblijf in Sri Lanka is een visum nodig. Het visum dient te worden aangevraagd via de online visum applicatie van Sri Lanka. Om het visum aan te vragen is een geldig Nederlands paspoort vereist dat na terugkeer in Nederland nog 6 maanden geldig is.
Reisdocumenten en Visum Informatie Sri Lanka Travel.
Bij een verblijf tot maximaal 30 dagen hoeft u geen visum aan te vragen. Voor reizen van en naar Sri Lanka/Malediven moeten kinderen onder de 16 jaar die alleen of met één ouder reizen, tijdens hun reis beschikken over een kopie van hun geboorteakte en een brief waarin door de niet-reizende ouders toestemming voor de reis wordt gegeven. Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Veelgestelde vragen over reisdocumenten en visum. Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka en/of de Malediven?

Contacteer ons