Zoeken naar reizen naar sri lanka visum

reizen naar sri lanka visum
Visum Sri Lanka online aanvragen ETA, in het Nederlands.
Sri Lanka kent een visumplicht, wat betekent dat u een visum nodig heeft om het land te mogen betreden. Nederlanders en Belgen die met toeristisch doel naar Sri Lanka reizen kunnen het e-visum voor Sri Lanka ETA aanvragen. Heeft u een andere nationaliteit en wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor dit e-visum?
Reisdocumenten en rijbewijs Sri Lanka Bekijk info ANWB.
Een visum kan ook aangevraagd worden via de ANWB. Zie voor meer informatie anwb.nl/visum. Voor een tussenstop transit in een ander land op weg naar Sri Lanka: informeer bij het consulaat of consulaire afdeling van de ambassade of er voor dat land een transitvisum nodig is. Reizen met minderjarige kinderen.
Reisdocumenten en Visum Informatie Sri Lanka Travel.
Bij een verblijf tot maximaal 30 dagen hoeft u geen visum aan te vragen. Voor reizen van en naar Sri Lanka/Malediven moeten kinderen onder de 16 jaar die alleen of met één ouder reizen, tijdens hun reis beschikken over een kopie van hun geboorteakte en een brief waarin door de niet-reizende ouders toestemming voor de reis wordt gegeven. Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Veelgestelde vragen over reisdocumenten en visum. Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka en/of de Malediven? Voor Sri Lanka is sinds 1 januari 2012 een visum verplicht.
Visum Sri Lanka Backpacken in Azie.
Off the beaten track. Visum Sri Lanka. Meer Sri Lanka. Reisgids Sri Lanka. Bekijk nu ons Reisgids Sri Lanka ebook. Met maar liefst 92 pagina's' vol informatie over Sri Lanka vind je hier alles wat je nodig hebt voor je reis naar Sri Lanka.
Visum Sri Lanka aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Voor de samenleving. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Visum Sri Lanka aanvragen. Handig en gemakkelijk je visum aanvragen via de ANWB. Ga je op vakantie naar het prachtige Sri Lanka?
Sri Lanka visum de 3 opties Yvonne van der Laan Blog.
Als je zelf naar de ambassade gaat om je visum aan te vragen zou ik minimaal een week voor vertrek aanhouden, aangezien je altijd pas na 3 werkdagen terug kan komen om je visum op te halen. Indien het visum online is aangevraagd door jezelf of een tussenpersoon dien je bij aankomst in Sri Lanka een retourticket en een recent bankafschrift met voldoende saldo te kunnen laten zien. Category: Reistips Sri Lanka Verre Reizen.
Visum Sri Lanka Alle tips en info over het visum Azië-Expert.nl.
Reisinformatie Sri Lanka. Reizen in Sri Lanka. Vliegtickets Sri Lanka. Reisgids Sri Lanka. Azië Expert Search for: Het startpunt van jouw reis door Azië! Reisgids Sri Lanka. Visum Sri Lanka. Wat heb je allemaal nodig voor jouw vakantie of reis naar Sri Lanka?
Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka?
Voor het verblijf in Sri Lanka is een visum nodig. Het visum dient te worden aangevraagd via de online visum applicatie van Sri Lanka. Om het visum aan te vragen is een geldig Nederlands paspoort vereist dat na terugkeer in Nederland nog 6 maanden geldig is.

Contacteer ons