Meer resultaten voor zelf reizen door sri lanka

zelf reizen door sri lanka
Backpacken in Sri Lanka? Route alles dat je wilt weten! We Are Travellers.
De bus is handig voor korte afstanden en de trein juist voor wat langere, bovendien is reizen met de trein ook nog eens ontzettend mooi en tof om te doen. Let wel: De bus is vaak wat sneller en de trein iets langzamer. Qua prijzen moet je bij de trein letten op de verschillende klassen 1, 2 en 3 en bij de bussen dat er een verschil is tussen staatsbussen goedkoopst, minivans en touringcars duurder. Doe je liever iets totaal anders? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een Tuk Tuk te huren in Sri Lanka en zelf te rijden!
Reisroute Sri Lanka: De mooiste route voor je rondreis Sri lanka.
Wil je nog een paar dagen strand meepakken, dan is Trincomalee een leuke laatste stop voor je rondreis door Sri Lanka. Vanaf Dambulla reis je hier met de bus in zon 2 uur naartoe. Een heerlijke wit zandstrand, een paar leuke restaurantjes en relaxte sfeer maken je vakantie in Sri Lanka helemaal af! Vanuit Trincomalee gaan er bussen naar Colombo. Dit is ongeveer 7 uur reizen. Vlieg je s avonds, dan kun je ervoor kiezen om een plekje in de Airco bus te reserveren die je rechtstreeks naar het vliegveld brengt. Zelf pakte ik gewoon de lokale bus, maar in combinatie met een nachtvlucht naar Nederland erachteraan was dat wel een lange en vooral warme reis.
8 tips voor je reis naar Sri Lanka.
Nog liever dan verhalen maken over het buitenland gaat ze er zelf naartoe. Het leukste van reizen. Verder lezen over Sri Lanka Beklim Sigiriya: de unieke leeuwenrots van Sri Lanka Dit is de perfecte route voor een Sri Lanka rondreis Op reis door Sri Lanka: een paradijselijk en divers eiland Een rondreis door Sri Lanka in 50 foto's' Het beste van Sri Lanka: 8 onvergetelijke must sees Sri Lanka, droomeiland in de Indische Oceaan De 4 mooiste stranden van Sri Lanka Olifanten spotten in Sri Lanka Een van de mooiste treinreizen ter wereld: van Ella naar Kandy in Sri Lanka Sri Lanka: de parel van de Indische Oceaan.
Rondreis Sri Lanka: tips en route voor drie weken Karlijn Travels.
Je kunt een stuk goedkoper reizen als je zelf je hotels boekt en met het OV gaat. Ik denk dat de backpackers van Travelaar.nl wel een kostenoverzicht hebben voor Sri Lanka, misschien dat dat je verder helpt! Tips Galle, Sri Lanka: waarom een dagtrip niet genoeg is Karlijn Travels 29 november 2017 at 0701.: even drie dagen relaxen aan het strand en vervolgens een paar dagen surfkamp, als afsluiting van onze rondreis Sri Lanka. Maar helaas gooide het weer roet in het eten. Na vier dagen naar de regen staren had ik het wel. Marie Antoinette 4 december 2017 at 0941.: na dit gelezen te hebben moeten we maar de knoop door hakken.
Rondreis Sri Lanka: onze route in 35, week Reisgenie.
Achteraf gezien bleek dit een mooie, uitgebalanceerde weg te zijn geweest en daarom deel ik deze graag met jullie. Iedere reiziger begint zijn bezoek aan Sri Lanka op het vliegveld van Colombo. Dit is namelijk de enige plaats waar internationale vluchten landen. Toch ziet een aanzienlijk deel van deze reizigers vrijwel niets van de hoofdstad zelf. Colombo staat namelijk te boek als een oninteressante, saaie plaats. De meeste mensen gaan rechtstreeks door naar Negombo, een badplaats gelegen op slechts 10 kilometer van het vliegveld. Wij hebben er echter voor gekozen om wel naar de hoofdstad af te reizen.
Alle tips over het vervoer Sri Lanka Azië-Expert.nl.
Met afstand onze favoriete manier van vervoer Sri Lanka. Het is een geweldige ervaring om met de brommer of motor door het land te reizen. Je ziet werkelijk alles, je komt overal en je kan stoppen waar je wil. Het is het ultieme gevoel van vrijheid. Het verkeer is wel even wennen maar buiten de steden is dit al een stuk rustiger. Auto Sri Lanka. Zelf rijden in Sri Lanka is toegestaan maar wel een flinke opgave.
Reizen door Sri Lanka met je eigen tuktuk Backpacken in Azie.
Reizen door Sri Lanka met je eigen tuktuk. Het veelzijdige Sri Lanka is de laatste jaren uitgegroeid tot een hele populaire bestemming onder backpackers. Je kunt het land goed verkennen met het openbaar vervoer, maar het is nog veel gaver om zelf met een gehuurde tuktuk op stap te gaan.
Sin título.

Contacteer ons