Zoeken naar vakantie sri lanka mei

vakantie sri lanka mei
Sri Lanka: beste reistijd Columbus Travel.
Het weer in Sri Lanka. Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Sri Lanka te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden. Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Sri Lanka? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. Reisaanbieding Talisman travel design. Sri Lanka en Malediven. 16 dagen vanaf 5825 Bekijk aanbieding indiv. Beste reistijd voor Sri Lanka. De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer. De gemiddelde temperatuur en neerslag in West-Sri Lanka.: De gemiddelde temperatuur en neerslag in Oost Sri Lanka.: De beste reistijd voor Sri Lanka is februari t/m maart. Yala en Maha zijn de twee grote moessonseizoenen in Sri Lanka. Yala, in het zuidwesten, heerst tussen mei en juli.
Weer Sri Lanka mei Zonnig op Reis Beste reistijd.
Vanwege de moesson Yala, die vanuit de Indische Oceaan komt, valt er in het zuidwesten van Sri Lanka veel regen in mei. Het is de natste maand van het jaar voor dit gedeelte van Sri Lanka. De meeste neerslag valt aan het einde van de maand, maar ook tijdens de eerst weken van mei kunnen er al regelmatig tropische buien vallen. Geen geweldige weersomstandigheden in mei in Zuidwest-Sri Lanka voor een vakantie dus.
Beste reistijd Sri Lanka: vliegtijd en beste maand Reisbureau Reisgraag.nl.
Dat is niet voor niets, want Sri Lanka is een prachtig en land waar je gegarandeerd bent van een unieke vakantie. Wanneer je plannen hebt om dit mooie land een keer te bezoeken is het natuurlijk handig om te weten wat de beste reistijd is.
Beste reistijd Sri Lanka Backpacken in Azie.
Van half december tot half maart is het de beste reistijd om dit gedeelte van Sri Lanka te bezoeken. Dan valt hier de minste regen. Oost Sri Lanka. Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December.
Vakantie Sri Lanka Een beeldschoon land De wereld is Kras.
Vakantie Sri Lanka 24. Kitts Nevis 9. Vincent en de Grenadines 2. Vakantie Suriname 4. Vakantie Swaziland 2. Vakantie Taiwan 1. Vakantie Tanzania 5. Vakantie Thailand 16. Vakantie Tibet 1. Vakantie Tsjechië 23. Vakantie Turkije 136. Vakantie Turks en Caicos Eilanden 5. Vakantie Uruguay 1. Vakantie Venezuela 4. Vakantie Verenigde Arabische Emiraten 5. Vakantie Verenigde Staten 36. Vakantie Vietnam 5. Vakantie Wales 5. Vakantie Zambia 2. Vakantie Zanzibar 4. Vakantie Zimbabwe 9. Vakantie Zuid-Afrika 23. Vakantie Zweden 19. Vakantie Zwitserland 13. S Toon meer. Delft Eiland 2. Nuwara Eliya 5. Binnen 1 maand 20. Mei 2018 19.
Rondreis SRI LANKA Weer en klimaat Sri Lanka.
Beste reistijd in Sri Lanka. Sri Lanka kun je het hele jaar door goed bezoeken maar voor de zuidwestkust is de beste periode van november tot april. De moesson brengt van mei tot augustus meer regen dan normaal in dit kustgebied.
Het klimaat van Sri Lanka.
Wil je binnenkort op vakantie naar Sri Lanka dan kun je op de website Sri Lanka voor beginners enorm veel goede informatie over Sri Lanka halen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere steden en dorpen in Sri Lanka, rondreizen door Sri Lanka, de bezienswaardigheden van Sri Lanka, excursies in Sri Lanka, met kinderen naar Sri Lanka reizen, het weer in Sri Lanka en alles over reizen naar en vervoer in Sri Lanka.
Vakantie Sri Lanka De 6 beste TIPS om te boeken Azië-Expert.nl.
Bekijk onze tips voor het boeken van een vakantie Sri Lanka. 6x tips voor een vakantie Sri Lanka. Een heerlijke vakantie aan één van de prachtige stranden van Sri Lanka, of gewoon twee weken genieten van al het moois op die eiland.

Contacteer ons