Op zoek naar fox reizen naar sri lanka?

fox reizen naar sri lanka
16-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka met KLM Groepsreis Sri Lanka FOX.nl.
En dat zorgt weer voor een mooie herinnering erbij. U herkent de deelnemende reizen aan het speciale logo. Geniet van Sri Lanka, tropische parel in de Indische Oceaan! Een klassieker uit het FOX aanbod. Geniet tijdens deze rondreis van dit prachtige en bijzonder gastvrije land! U zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka! Onze reisleiders nemen u graag mee naar de meest bijzondere plekken.
16-daagse single groepsreis Klassiek Sri Lanka Singlereis Sri Lanka FOX.nl.
Boekt u voor 31 maart 2017 dan ontvangt u op deze reizen een gratis extra Echt" FOX" excursie! Naast natuurlijk al die andere belevenissen die altijd al inclusief bij ons zijn. En dat zorgt weer voor een mooie herinnering erbij. U herkent de deelnemende reizen aan het speciale logo. Geniet van een ontspannen reis in gastvrij Sri Lanka! Sri Lanka is een ontzettend veelzijdig land, van de prachtige kust bij Dickwella tot aan het ruigere, hoog gelegen Horton Plains. Hiertussen liggen indrukwekkende natuurgebieden en nationale parken, waar we een jeepsafari maken naar de wilde olifanten.
16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven Privéreis Sri Lanka FOX.nl.
Vandaag neemt uw privéchauffeur u mee naar Anuradhapura, eeuwenlang de hoofdstad van Sri Lanka en daarom tegenwoordig de belangrijkste historische stad van het land. Nadat u ingecheckt bent in ons hotel, kunt u in de oude stad te overblijfselen uit een rijk verleden bekijken, zoals de prachtige witte dagoba van Ruwanwelisaya, omringd door een muur van olifanten. Ook ziet u de plek waar de heilige Bodhi-boom staat, een belangrijk pelgrimsoord voor boeddhisten. Dag 4 Anuradhapura Sigiriya/Dambulla. In de ochtend kunt u genieten van het uitstekende hotel met een prachtige tropische tuin en heerlijk zwembad, voordat u via een schitterende route naar Sigiriya/Dambulla rijdt. U verblijft hier drie nachten in ons sfeervolle hotel nabij de leeuwenrots van Sigiriya. U verblijft in Sigiriya/Dambulla in een comfortabel hotel. Bij de Upgrade versie verblijft u in een luxe viersterrenresort. U kunt voorafgaand aan uw verblijf in Sigiriya/Dambulla eerst reizen naar Trincomalee met haar prachtige stranden aan de ongerepte oostkust.
Sri Lanka vakantie? De mooiste Sri Lanka reizen! FOX.nl.
Toon alle reizen naar Sri Lanka. Rondreizen voor ieder type vakantie. Reizen met uw eigen reisgezelschap vanaf 10 personen: Groups Incentives. Overnachten op Schiphol? Kies voor ons FOX Park, Sleep Fly arrangement. Reis Inspiratiedagen Sri Lanka. Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka Groepsreis Sri Lanka FOX.nl.
En dat zorgt weer voor een mooie herinnering erbij. U herkent de deelnemende reizen aan het speciale logo. Geniet van Sri Lanka, tropische parel in de Indische Oceaan! Een klassieker uit het FOX aanbod. Geniet tijdens deze rondreis van dit nog ongerepte en bijzonder gastvrije land! U zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka! Onze reisleiders nemen u graag mee naar de meest bijzondere plekken.
Rondreizen door Sri Lanka FOX.nl.
Genoeg redenen om te kiezen voor Sri Lanka! 4.19.1.2@P-LIVE09 180426 1610. Werken bij ons. Vraag het ons. Vraag het de reisleider. Rondreis Costa Rica. Vakanties met kinderen. Laat u inspireren Blog. Blijf op de hoogte. Beoordeling: 8.3 door 10 5462 klanten. Door de Nederlandse reiswereld verkozen tot Beste Aanbieder Groepsreizen. FOX, verre reizen van ANWB. Copyright 2018 Disclaimer Uw privacy. Terug naar boven.
Privereizen door Sri Lanka FOX.nl.
Kies voor de reis die het meeste aanspreekt en ga met ons mee naar Sri Lanka! 4.19.1.2@P-LIVE09 180426 1610. Werken bij ons. Vraag het ons. Vraag het de reisleider. Rondreis Costa Rica. Vakanties met kinderen. Laat u inspireren Blog. Blijf op de hoogte. Beoordeling: 8.3 door 10 5462 klanten. Door de Nederlandse reiswereld verkozen tot Beste Aanbieder Groepsreizen. FOX, verre reizen van ANWB.

Contacteer ons