Meer resultaten voor vakantie sri lanka malediven

vakantie sri lanka malediven
Rondreis Sri Lanka Malediven, 21 dagen Djoser.
In Colombo is een heiligdom waar mensen van alle religies komen om te bidden. Malediven Dag 17 Colombo, vlucht en boot naar Malediven Dag 18 Malediven Dag 19 Malediven Dag 20 Malediven Malé, avondvlucht naar Amsterdam Dag 21 Aankomst Amsterdam Na een overnachting in de hoofdstad van Sri Lanka vliegen we naar Malé, de hoofdstad van de eilandengroep Malediven.
Rondreis combinatie Sri Lanka en de Malediven bij Van Verre.
Home Azie Sri Lanka en De Malediven Rondreizen Sri Lanka Hoogtepunten Sri Lanka en Malediven. terug naar het overzicht Rondreis Hoogtepunten Sri Lanka en Malediven. Maatwerk, alles kan! Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken.
Rondreis Sri Lanka Malediven TravelBird.
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Sri Lanka reist, is een visum vereist. Je dient dit zelf te regelen bij aankomst in Sri Lanka of op voorhand via: http//www.eta.gov.lk/slvisa/. Wanneer je met een Nederlands paspoort naar de Malediven reist, is een visum vereist.
Rondreis Sri Lanka met strandverlenging Malediven 333travel.
120, inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Combinatiereis Sri Lanka Malediven. U bezoekt tijdens deze vakantie Sri Lanka Malediven onder andere de oude boeddhistische koningsstad Anuradhapura, de leeuwenrots in Sigiriya en de indrukwekkende grottentempels van Dambulla, met zijn monniken in opvallend oranje kledij.
Combineer de Malediven met Sri Lanka Reisbureau Reisgraag.nl.
De Malediven zijn vooral geschikt voor een relaxte strandvakantie en om te duiken of te snorkelen. Wil je ook graag cultuur snuiven tijdens de vakantie dan kun je de Malediven het beste combineren met een rondreis op Sri Lanka. Beide landen liggen in de Indische Oceaan op ongeveer 15, uur vliegen van elkaar.
Rondreis Sri Lanka Malediven / NBBS Reizen.
De prijzen zijn laag, wat Sri Lanka een bestemming maakt die voor veel reizigers goed betaalbaar is. Tijdens uw vliegreis naar Sri Lanka kunt u een stopover maken in Dubai of Abu Dhabi, wat een extra dimensie geeft aan uw vakantie. Tip: sluit af met een verblijf op de Malediven!
14-daagse rondreis Sri Lanka Malediven Sri Lanka Malediven TUI.
De vakantie is toegevoegd aan je bewaarde vakanties. Inloggen met je boekingsnummer. Ik heb nog geen account. Je account koppelen. Je hebt al een Mijn TUI account met het e-mailadres. Je kunt deze accounts aan elkaar koppelen door nu in te loggen met je bestaande account. Liever een nieuw account aanmaken? Welkom FirstName, je account is bijna aangemaakt. Je hebt je TUI account geregistreerd via Facebook. Om je registratie af te ronden hebben we je e-mailadres nodig. Je laatste zoekopdrachten. 14-daagse rondreis Sri Lanka Malediven.
Rondreis Sri Lanka Malediven De wereld is Kras.
Ontmoet is namelijk voor iedereen toegankelijk zodat reizigers die nog niet geboekt hebben ook mee kunnen praten. Ga snel naar deze reis op Ontmoet en neem alvast een voorproefje op uw vakantie! Groepsreizen Sri Lanka. Rondreizen Sri Lanka. Verre reizen Malediven.

Contacteer ons