Meer resultaten voor vakantie sri lanka augustus

vakantie sri lanka augustus
Beste reistijd Sri Lanka: vliegtijd en beste maand Reisbureau Reisgraag.nl.
Dat is niet voor niets, want Sri Lanka is een prachtig en land waar je gegarandeerd bent van een unieke vakantie. Wanneer je plannen hebt om dit mooie land een keer te bezoeken is het natuurlijk handig om te weten wat de beste reistijd is.
Vakantie Sri Lanka v/a 1019 Goedkope vakanties 2018 Corendon.
Over Sri Lanka. Tropische droomvakantie in de parel van de Oriënt: vakantie Sri Lanka. Wie droomt er niet van een zonovergoten vakantie op het prachtige Sri Lanka! De stranden zijn fantastisch, de natuur smaragdgroen, de bewoners vriendelijk en de cultuur zeer rijk.
Sri Lanka klimaat Bouw je eigen reis met Riksja Sri Lanka.
In juli en augustus is de meeste regen van de zuidwest moesson voorbij en is het ook aan de zuidwestkust vaak behoorlijk weer. De overgangsmaanden tussen de moessons zijn vrij natte maanden. Vanaf half mei tot half juni, oktober en november valt er vrij veel regen in Sri Lanka. Temperatuur Sri Lanka.
Zonvakantie Sri Lanka D-reizen.
De stranden van Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwela en Bentota zijn schitterend. U hebt uiteenlopende mogelijkheden om te snorkelen, zwemmen, surfen en duiken aan de west en zuidkust van Sri Lanka. Op vakantie naar Sri Lanka. Sri Lanka ligt ten zuiden van India in de Indische Oceaan.
Beste reistijd Sri Lanka Backpacken in Azie.
Van half december tot half maart is het de beste reistijd om dit gedeelte van Sri Lanka te bezoeken. Dan valt hier de minste regen. Oost Sri Lanka. Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December.
Resultaten vakantie Sri Lanka TUI.
Gebaseerd op 2 personen. 1189, per persoon. 21 augustus 2018 17 dagen Amsterdam Colombo Halfpension Meer info prijzen. 19-daagse rondreis Parels van Sri Lanka. Vakantie Sri Lanka. Vele data gegarandeerd vertrek. Tempel van de Tand in Kandy. Op de fiets door Polonnaruwa.
Weer Sri Lanka augustus Zonnig op Reis Beste reistijd.
Het tropische klimaat zorgt daar vooral voor hoge temperaturen en droog weer. Een vakantie in Sri Lanka is wat het weer in augustus betreft dus zeker mogelijk. Het is echt zomer in het noordoosten van Sri Lanka in augustus. Strandliefhebbers komen aan hun trekken met hoge temperaturen 34C, veel zon en overwegend droog en zonnig weer.
Beste Reistijd Sri Lanka Alle tips info Azië-Expert.nl.
De beste maanden om Sri Lanka te bezoeken zijn december tot en met maart. Buiten die maanden heb je meer kans op regen. Tussen mei en augustus onze zomermaanden regent het het meest in Sri Lanka, maar dat hoeft weinig te zeggen.

Contacteer ons