Meer resultaten voor sri lanka vakantie met kind

sri lanka vakantie met kind
Waarom Sri Lanka met kinderen zo gaaf is Yvonne van der Laan Blog.
Sri Lanka met kinderen is goedkoper dan gezinsvakantie Europa. Reizen met kinderen is duurder dan met zn tweeën op vakantie gaan. Je gaat waarschijnlijk voor iets meer comfort en betaalt op veel plekken naast je eigen ticket een kinderkaartje van half geld aan entree.
Sri Lanka reizen met kinderen Familiereis Riksja Sri Lanka.
Sri Lanka met kinderen / tieners. Steeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Sri Lanka met kleine kinderen en tieners heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig en kijken op een andere manier naar de wereld. Sri Lanka is een veilig en makkelijk land om in te reizen.
Sri Lanka met kinderen Verre Reizen Met Kinderen.
Hun vakantie met Jelle 2 naar Thailand in 2010 was zo geslaagd, dat ze bij thuiskomst al wisten: volgend jaar gaan we weer ver weg. In 2011 brachten Brenda en Erik de zomer door op Sri Lanka. Na afloop deelden ze met ons hun tips over reizen met kinderen door het land waar de bevolking voortgekomen is uit een Indiase prinses en een leeuw.
Met baby, peuter, kleuter of schoolgaand kind op reis naar Sri Lanka.
Daarbij zijn de reistijden, ondanks de beperkte afstanden, fors. Maar avontuurlijke reizigers met een flexibele instelling, kunnen uiteraard prima met de allerkleinsten door Sri Lanka reizen. Met een peuter en kleuter is Sri Lanka heel geschikt als avontuurlijke vakantie. De vele dieren, spannende tempels, maar ook de zwembaden en het strand zorgen ervoor dat zij zich uitstekend kunnen vermaken.
Familiereis SRI LANKA 16 dagen.
En wat denk je van een spannende jeepsafari door savannes, waar kuddes wilde olifanten rondtrekken? Het goudgele strand en het heldere water van de Indische Oceaan geven je het gevoel beland te zijn in het paradijs op aarde. De relatief korte reisafstanden en hotels met zwembad maken deze Sri Lanka familiereis ideaal voor kinderen.
Tips voor Sri Lanka met kinderen.
Sri Lanka met een kind. We hadden van tevoren echt onze twijfels over het reizen naar dit land. Dat had te maken met het pittige eten en de berichtgeving over malaria vonden wij wat onprettig en onduidelijk. En dan vooral het volgende advies: Ja, er komt in Sri Lanka malaria voor, maar je hoeft geen malariapillen te gebruiken. We kunnen er kort over zijn. Sinds september 2016 is het officieel: Sri Lanka is malariavrij! Er zijn al meer dan 35, jaar geen meldingen van malaria bekend bij locals. Community Kleine Wereldreiziger. Samenwerking / Cooperation. 5348 KT Oss. Vakantie met kinderen.
Vakantie Sri Lanka en Malediven met de kinderen Djoser Family.
Sri Lanka Malediven, 21 dage. Sri Lanka Malediven 21 dagen. Het gevarieerde Sri Lanka is de ideale bestemming voor een complete vakantie voor het gezin. Het eiland heeft een brede kustlijn met brede zandstranden en helderblauw water waar je uitstekend kan duiken en snorkelen.
Sri Lanka met kinderen, praktische tips en leukste bestemmingen voor gezinnen Gezin op Reis.
Sri Lanka is een opkomend vakantieland voor gezinnen met kinderen. Sri Lanka met kinderen biedt namelijk genoeg afwisseling én is makkelijk bereisbaar. In onderstaande artikelen geven wij graag onze ervaringen en tips voor een vakantie in Sri Lanka met kids.

Contacteer ons