Resultaten voor sri lanka rondreis met privéchauffeur

sri lanka rondreis met privéchauffeur
Flextour met chauffeur Sri Lanka Tenzing Travel voorheen Kuoni.
Bij het samenstellen van uw flextour met chauffeur kunt u een keuze maken uit de hotels die op de hotellijst voorkomen. Zo kunt u wanneer u iets te vieren heeft voor die datum een wat luxere accommodatie uitkiezen en deze combineren met toeristen en/of middenklasse accommodaties De hotels liggen verspreid over Sri Lanka.
15 daagse rondreis met privé chauffeur Sri Lanka Uniek.
Deze reis geeft u een goed beeld van de vele facetten die het mooie Sri Lanka te bieden heeft. U start uw reis met twee overnachtingen in een heerlijk strandhotel om wat uit te rusten na uw vlucht en te acclimatiseren. Daarna vangt de rondreis aan.
Rondreis Sri Lanka? Boek een rondreis naar Sri Lanka SNP Natuurreizen.
Tijdens een rondreis door Sri Lanka met SNP Natuurreizen zie je de veelzijdigheid van deze parel in de Indische Oceaan. Je ziet luipaarden in Yala en olifanten in Uda Walawe, maar ook het regenwoud van Sinharaja en de hoogvlakte van Horton Plains.
Vijf tips voor reizen met een huurauto met chauffeur door Sri Lanka.
Met een huurauto met chauffeur door Sri Lanka. 30 augustus 2017. Reistips, Sri Lanka. eigen chauffeur, huurauto, local hero travel, reistips, Sri Lanka, taxi. Veel reizigers huren voor hun rondreis in Sri Lanka een auto met chauffeur. Zelf rijden is niet gebruikelijk.
Rondreis Sri Lanka Individuele rondreizen Sri Lanka Van Verre.
Onze rondreizen Sri Lanka zijn privé-reizen, u reist dus met uw eigen gezelschap, met uw eigen busje met chauffeur en, als u dat wilt, uw eigen gids. De individuele rondreizen Sri Lanka zijn voorbeelden van diverse reizen die u kunt maken. Elke rondreis is aan te passen aan uw wensen, zo kunt u ook Sri Lanka combineren met anderen landen.
Privé Rondreis Hoogtepunten van Sri Lanka.
Bekijk alle beoordelingen. Privé Rondreis Hoogtepunten van Sri Lanka. Tijdens deze 16-daagse privérondreis door Sri Lanka ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden van dit schitterende tropische eiland. Na een rechtstreekse vlucht met KLM, stapt u in de auto of minivan met Engelssprekende privéchauffeur op weg naar een veelzijdige wereld vol cultuur, natuur en bijzondere hoogtepunten van Sri Lanka.
Uw privé-chauffeur Sri Lanka Secrets.
Sri Lanka Secrets maakt gebruik van luxe autos, voorzien van airconditioning. Op aanvraag kunt u ook een luxe, ruime mini-bus boeken met zeer comfortabele stoelen met verstelbare rugleuningen zie foto. Deze luxe en ruime minibus is uitermate geschikt voor 4 personen, maar kan ook door 2 personen worden gebruikt. Deze minibus blijft de gehele reis tot uw beschikking. Ook kunt u hiermee uitstapjes maken vanuit uw hotel of u laten brengen naar een leuk restaurant in de buurt. Uw chauffeur blijft gedurende de rondreis geheel tot uw beschikking.
Individuele Rondreis Sri Lanka privérondreizen Sri Lanka Sri Lanka vakantie Sri Lanka Travel.
Individuele rondreis Sri Lanka: Sri Lanka Travel heeft de perfecte rondreis Sri Lanka en heeft een selectie gemaakt uit de beste individuele privé rondreizen door Sri Lanka! Neem op uw gemak de reizen door en laat u verrassen! Sri Lanka is ook perfect te combineren met de Malediven.

Contacteer ons