Meer resultaten voor sri lanka rondreis met privéchauffeur

sri lanka rondreis met privéchauffeur
Individuele Rondreis Sri Lanka Klassiek De wereld is Kras.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Kras gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Uw bekeken reizen. Individuele Rondreis Sri Lanka Klassiek. 16 dagen met een privéchauffeur op pad. hoe luxe is dat?
Individuele Rondreis Sri Lanka privérondreizen Sri Lanka Sri Lanka vakantie Sri Lanka Travel.
Individuele rondreis Sri Lanka: Sri Lanka Travel heeft de perfecte rondreis Sri Lanka en heeft een selectie gemaakt uit de beste individuele privé rondreizen door Sri Lanka! Neem op uw gemak de reizen door en laat u verrassen! Sri Lanka is ook perfect te combineren met de Malediven.
Rondreis Sri Lanka? Boek een rondreis naar Sri Lanka SNP Natuurreizen.
Tijdens een rondreis door Sri Lanka met SNP Natuurreizen zie je de veelzijdigheid van deze parel in de Indische Oceaan. Je ziet luipaarden in Yala en olifanten in Uda Walawe, maar ook het regenwoud van Sinharaja en de hoogvlakte van Horton Plains.
Uw privé-chauffeur Sri Lanka Secrets.
Sri Lanka Secrets maakt gebruik van luxe autos, voorzien van airconditioning. Op aanvraag kunt u ook een luxe, ruime mini-bus boeken met zeer comfortabele stoelen met verstelbare rugleuningen zie foto. Deze luxe en ruime minibus is uitermate geschikt voor 4 personen, maar kan ook door 2 personen worden gebruikt. Deze minibus blijft de gehele reis tot uw beschikking. Ook kunt u hiermee uitstapjes maken vanuit uw hotel of u laten brengen naar een leuk restaurant in de buurt. Uw chauffeur blijft gedurende de rondreis geheel tot uw beschikking.
Geweldige rondreis door Sri Lanka met privé chauffeur, Samanthe. Reizigersbeoordelingen Ceylon Escapes TripAdvisor.
Fantastische rondreis in Sri Lanka dankzij Anthony. De afgelopen twee-en-halve week hebben we met ons gezin 7 personen een rondreis gemaakt door Sri Lanka. Tijdens de voorbereiding zijn we voor het transport in Sri Lanka bij Ceylon Escapes terecht gekomen.
Flextour met chauffeur Sri Lanka Tenzing Travel voorheen Kuoni.
Bij het samenstellen van uw flextour met chauffeur kunt u een keuze maken uit de hotels die op de hotellijst voorkomen. Zo kunt u wanneer u iets te vieren heeft voor die datum een wat luxere accommodatie uitkiezen en deze combineren met toeristen en/of middenklasse accommodaties De hotels liggen verspreid over Sri Lanka.
kosten Sri Lanka rondreis Yvonne van der Laan Blog.
Afgelopen zomer maakten wij een rondreis door Sri Lanka in 4 weken. Het land is de laatste jaren flink duurder geworden en niet meer zon budget bestemming als het lange tijd geweest is, maar wat kost Sri Lanka nou echt? Ik zet het hier al onze kosten in Sri Lanka voor je op een rijtje, met een toelichting wat betreft vlucht, accommodatie, vervoer, eten en uitstapjes/entrees. kosten Sri Lanka afhankelijk van type reiziger. Sri Lanka heeft voor elk type reiziger wat wils. In één van de backpackershostels in Mirissa of Arugam Bay slaap je al voor 6 euro in een eigen kamer, vlakbij het strand. Met 2 personen. In de omgeving van Trincomalee vind je echter ook resorts waar je het met 300 euro per kamer niet redt. Dit zelfde verschil tref je ook aan in restaurantjes en wat betreft vervoer kan je kiezen voor basic en lokaal tot een eigen auto met privéchauffeur.
15 daagse rondreis met privé chauffeur Sri Lanka Uniek.
Deze reis geeft u een goed beeld van de vele facetten die het mooie Sri Lanka te bieden heeft. U start uw reis met twee overnachtingen in een heerlijk strandhotel om wat uit te rusten na uw vlucht en te acclimatiseren. Daarna vangt de rondreis aan.

Contacteer ons